Benim olan ama olmayan insanın hayalini kurup uyumak istemiyorum artık..



   4 gündür falan evdeyim,buraya yazmak istemedim hiç,oturup,sürekli düşündüm,bir şeyler yazmak istiyorum birçok şey var ama nerden nası başlayacağımı bilmiyorum,şimdi bende açtım burayı öylesine başladım bir şeyler yazmak için..Sürekli aklıma gelen tek bir soru var neden yalnızım? Hep bunu sorguluyorum neden diye, ne hata yaptım, çok kötü bir insan mıyım diye.. bir sonuca ulaşamıyorum, olmak istediğim yerde de değilim üstelik,he ne yapmak isterdin dersen eğer onu da bilmiyorum,şöyle bir sihirli değneğim olsa onu da beceremez götüme sokardım gibi geliyor..hayatımda hep başarıyı aradım ama hep ortalarda kaldım..hiç bir zaman iyi bir öğrenci olmadım,hep ortalardaydım,iyi bir sporcu da olamadım hep yarıda bıraktım,ne istediysem ne yapmaktan memnunsam hep takıldı kaldı bir yerlerde..

Ne bir ilişkiyi başarabildim,ne de kendi istediğim bi okulu..biliyorum istediğim işi de yapamayacağım..hep bir aksilik hep bi kötü bulur beni..

İlişki..hep kendimden daha fazla ödün vermekten kaynaklanan hatalar..en uzun ilişkim 4.5 tan 5 sene demiştim ya..bi onu becerebildim biraz..ama ne oldu herif gitti ayrıldıktan neredeyse hemen sonra başkasıyla nişanlandı..bunda benim hatam ne onu arıyorum ama yok..burda anlatsam sıralasam bu herif bana bunları bunları yapıyordu diye,herkes toplanır o herifi pataklamak için düşer yollara..ben hiç sesimi çıkarmadan sadece “bitti” diyebildim bi de telefonu suratına kapattım ne büyük bişey yapmışım değil mi?

Şöyle düşünüyorum da ben sadece yanımda biri olsun istiyorum,onla paylaşayım,konuşalım saatlerce,sevelim gözümüz kapalı koruyalım herkese göğüs gerelim,hatta birilerinin bir şey demesine gerek kalmayacak biri olsun..sorunsuz olsun…beni kısıtlamasın ben biraz özgür kızım..kasmasın kendini..canımız dans mı etmek istedi nerdeysek umrunda olmadan dans etsin benle,manyak manyak şeyler yapalım böyle,desin maskeli cumartesi-pazar gidiyoruz şurda bi pansiyonda kalıcaz ordan şöyle yapcaz falan..ufak şeyler istiyorum her ortama uyum sağlayabilecek..ama yok gelmez bana böyleleri..olm kendimden şüphelenmeye başladım ya,çok mu çirkinim falan deyip duruyorum millete soruyorum neyim var benim diye..

Ulan bu 4.5 senelik ilişkimde herife bi converse falan giysene dedim diye 15 gün ayrıldı benden sen beni beğenmiyosun diye,ağzıma sıçayım söylemez olaydım dedim…ama nooldu siktirdi gitti 3 ay sonra aldı kendine..böylede hayvandı böyle de köpekti..

Artık o benim olan ama olmayan insanın hayali kurup uyumak istemiyorum..o hayal yanımda olsun istiyorum,sabah uyandığımda gözümün içine gülen bir hayal istiyorum,sorgulamadan sonsuz güvenin olduğu bir hayal,işte o hayalin dünyasında yaşamak istiyorum,o hayalle elele tutuşup 73 yaşında da sokağın ortasında dans etmek istiyorum,onunla yaşlanmak…

0 TALIHLI HAK KAZANDI HADI BAKALIM:

Leave a Comment

Hiç çekinme,kendi yerinmiş gibi yaz :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Back to Home Back to Top Sevgilim Günlük,. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.