Bu Benim İlk Mimimimimimim


Bende ne zaman mimlenicem acaba çok merak ediyorum bu nası bir şey falan derken canım ed hatun beni mimlemiş..

Gün içerisinde gerçekleşirse şok olacağın şey?

Şimdi biri beni arasa, dese ki “maskeli hanım garanti bankası hesabınıza 3 milyon tl yatırıldı” gitsem baksam hakkaten de 3 milyon tl , herhalde orda çökerim kaldırıma beni akşama kadar ordan kaldıramazdınız.


Gördüğün zaman eğer almazsan uyuyamam dediğin şey?

Bu kesin bir ayakabı olurdu, var benimde öyle ayakkabı manyaklığım, yatarken hayal kurduğum kafam da nereye gitsem giyerim acaba, hangi pantolonumla yakışır,var yaa Merve onu ayağımda görse kıskançlığından uykuları kaçar,intihar eder dediğim şeyler.

Ugruna diyetimi bozucagim sey

Çikolata olurdu,bitter olmasın yeterli, hee diyet meselesine girersek en kilolu olduğum zamanlar bile diyet yapmadım ben abi Pazartesi başlayıp aynı günün akşamı bozulan bir şeyi niye uygulayayım,ben sporumu yaparım her zaman,hiç şaşmadı bu zamana kadar hep spor hep spor.

Kendine en cok yakistirdigin renk?

Bu yeminle benim sabah uyandığımda ki psikolojime bağlı, siyahı severim,gri, pembe, lacivert severim bunlarla bir sorunum yok,sarı renkten nefret ederim. Portakallı şeyleri de sevmem,haa pardon bu renkle ilgiliydi niye söyledim bilmiyorum.

En sevdigim takim?

Şimdi sevgilim ed bunu kolye falan gibi takım diye değerlendirse de ben bir takım bilirim o da Fenerbahçe derim konuyu kapatırım.

Takintin?

Geçmişime takıntılıyım,bir de insanları çözmeye takıntılıyım,çözemediğim insan olmamalı, ben şu kız yalancı dedim mi mutlaka o kız yalancıdır,tanıyım ve ya tanımayım bu böyledir bak ben söyledim o kız yalancı abi kesin bak görürsünüz yalancı o yalancı yal..

Ben bu sarkiyi duyunca sakarim?

Bu sakarim şakarım mı acaba yada şakırım mı tam anlamadım, ben de bunu duyunca söylemeden duramadığınız şarkı diye algılayım o zaman..sözlerini bildiğim hangi şarkı olursa söylerim hiç sorun değil,bazen otobüste müzik dinlerken bile şimdi bağırarak söylesem bitince beni bütün otobüs alkışlasa diye hayal kurarım,bazen de emin olamadığım zamanlar da oluyor,mesela kendimi nasıl kaptırıyorsam şarkıya içimden lan acaba ben sesli söyledim mi gibilerinden tereddüt yaşadığım olmuştur.

Solunda ne var?

Kültablası, cep telefonum,kumanda, koltuk, biraz daha uzağımda İzmir’imin denizi var mis kokulu.

0 TALIHLI HAK KAZANDI HADI BAKALIM:

Leave a Comment

Hiç çekinme,kendi yerinmiş gibi yaz :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Back to Home Back to Top Sevgilim Günlük,. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.