Bu Benim İlk Mimimimimimim


Bende ne zaman mimlenicem acaba çok merak ediyorum bu nası bir şey falan derken canım ed hatun beni mimlemiş..

Gün içerisinde gerçekleşirse şok olacağın şey?

Şimdi biri beni arasa, dese ki “maskeli hanım garanti bankası hesabınıza 3 milyon tl yatırıldı” gitsem baksam hakkaten de 3 milyon tl , herhalde orda çökerim kaldırıma beni akşama kadar ordan kaldıramazdınız.


Gördüğün zaman eğer almazsan uyuyamam dediğin şey?

Bu kesin bir ayakabı olurdu, var benimde öyle ayakkabı manyaklığım, yatarken hayal kurduğum kafam da nereye gitsem giyerim acaba, hangi pantolonumla yakışır,var yaa Merve onu ayağımda görse kıskançlığından uykuları kaçar,intihar eder dediğim şeyler.

Ugruna diyetimi bozucagim sey

Çikolata olurdu,bitter olmasın yeterli, hee diyet meselesine girersek en kilolu olduğum zamanlar bile diyet yapmadım ben abi Pazartesi başlayıp aynı günün akşamı bozulan bir şeyi niye uygulayayım,ben sporumu yaparım her zaman,hiç şaşmadı bu zamana kadar hep spor hep spor.

Kendine en cok yakistirdigin renk?

Bu yeminle benim sabah uyandığımda ki psikolojime bağlı, siyahı severim,gri, pembe, lacivert severim bunlarla bir sorunum yok,sarı renkten nefret ederim. Portakallı şeyleri de sevmem,haa pardon bu renkle ilgiliydi niye söyledim bilmiyorum.

En sevdigim takim?

Şimdi sevgilim ed bunu kolye falan gibi takım diye değerlendirse de ben bir takım bilirim o da Fenerbahçe derim konuyu kapatırım.

Takintin?

Geçmişime takıntılıyım,bir de insanları çözmeye takıntılıyım,çözemediğim insan olmamalı, ben şu kız yalancı dedim mi mutlaka o kız yalancıdır,tanıyım ve ya tanımayım bu böyledir bak ben söyledim o kız yalancı abi kesin bak görürsünüz yalancı o yalancı yal..

Ben bu sarkiyi duyunca sakarim?

Bu sakarim şakarım mı acaba yada şakırım mı tam anlamadım, ben de bunu duyunca söylemeden duramadığınız şarkı diye algılayım o zaman..sözlerini bildiğim hangi şarkı olursa söylerim hiç sorun değil,bazen otobüste müzik dinlerken bile şimdi bağırarak söylesem bitince beni bütün otobüs alkışlasa diye hayal kurarım,bazen de emin olamadığım zamanlar da oluyor,mesela kendimi nasıl kaptırıyorsam şarkıya içimden lan acaba ben sesli söyledim mi gibilerinden tereddüt yaşadığım olmuştur.

Solunda ne var?

Kültablası, cep telefonum,kumanda, koltuk, biraz daha uzağımda İzmir’imin denizi var mis kokulu.

İntikam Zamanı


Heey beyler bayanlar intikam günü geldi çattı bu 4.5 ha geldi ha gelicek bu kapıya,her şeyi ayarladım.
Kısaca anlatayım ama yardımınıza ihtiyacım var.

Araya 2 kişi girerek iletişim sağlanıyor 4.5 tan konuşmadığım bir orospuya ondan en yakın arkadaşıma ordan da bana. Bu orospuya şöyle bir oyun oynadık gibi, sanki benim onun hala nişanlı olduğumu sanıyormuşum gibi, benim en yakın arkadaşım güya bana diyor ki “adam gibi biri çıkmadı karşımıza bu zamana kadar, 4.5 çıkıp gelse kapına ne yaparsın?” dedi bana, bende gülerek “adam nişanlı kızım ha evlendi ha evlenecek nikah masasından kalkıp yeşil çam misali yanıma mı gelecek” dedim. Bu orospuda safın allahı benim bu durumu istediğimi düşündü, piç  4.5 tabi garanti almadan hareket eder mi? Etmez. Bu durumda garanti verdik gibi bir şey oldu. Şimdi bu hafta içi falan bu 4.5 kapımda hem ona hem de bu 4.5la aramızı bozan orospuya bir oyun oynamak istiyorum. Nasıl intikam alırım kapıma geldiğinde.

Kesinlikle içeri girmesini istemiyorum, kapıdan birkaç cuk oturan cümle edip pışpışlamam lazım. Hadi bana yardım edin ne söylerim ne yaparım?

O damdan kendimi atsaydım


Artık bildiğiniz üzere İstanbulluyum, dolaysıyla ilkokul, orta okul, ve lise dönemlerim hep orada geçti.

İlkokul yıllarım gerçekten çok kötüydü, bunu zaten okula ilk başladığım gün, yanımda ki kızın kucağında bebeğiyle oturmasından, benimse sıranın altına sakladığım ve bir türlü masanın üstüne koyamadığım sarı saman kağıtlarından anlamam gerekirdi.  O zaman beyaz sayfalı defter mi yoktu, tabiî ki de vardı, ama nedendir bilinmez annem onları evden son dakika çıkmadan elime tutuşturuvermişti.

Birde ilkokul öğretmenleri var, mesela ben ilkokul hocamı hiç sevmezdim, gücüm yetseydi o zamanlar okulun damına bir bahaneyle çıkarır, ve onu arkasından iterek, ertesi gün gazetelere manşet olacak nitelikteki bir haber yaptırabilirdim. Ama onu da beceremedim, bunun yerine mümkün olduğu kadar o okuldan ve sınıftan uzak durmaya çalıştım, bu yüzden de hep hastaydım.

Şimdi bizim okul,  İstanbul’un high level diye tabir ettiğimiz semtlerinden birindeydi, kolej falan değildi, devlet okuluydu ama gelen öğrenciler ve hocalar olsun hep paralı pullu insanlardı, tabi ben bunu o zamanlar nasıl anlayayım ki zaten doğru düzgün okula gittiğimde yoktu.

Sınıftakilerin beni tanımalarına pek izin vermedim, çünkü hep içime kapanıktım,arkadaşım yoktu, derslere hiç çalışmazdım, notlarım hep düşüktü. O kadar kötü karneler getiriyordum ki bizim aile buna bir çözüm bulup yan sınıfın hocasından özel ders aldırdılar bana, özel ders dediğim de kadının evine gidip pasta börek yiyordum, hastaysam kocası olacak doktor bana ilaç takviyesi yapıyordu, kadın bana sınav sorularını veriyordu bende onları ezberleyip yüksek notlar alıyordum. Başka şeylerde anlatıyordu ama hiç dinlemiyordum, dinlesem de anlamıyordum, gerizekalı seviyesindeydim resmen.

Artık son zamanlarımızda yani 5. Sınıfta kimi çocuk gelir, “ Anadolu lisesi sınavını kazanırsam,babam beni yurtdışına yollayacak.” Kimisi gelir “ dershane de en çalışkan öğrenci sınıfına aldılar beni” derdi. Benim Anadolu lisesi sınavı ne kelime, kümeleri bile bilmiyordum,zannediyordum ki özel öğretmenin bana ezberlettiği sorulardan gelicek önüme.

Mesela ünlü tiyatrocu ve yazarların çocuklarına kadar bizim sınıftaydılar. Bense hep onlara anlamsız gözlerle bakardım anlamazdım o zaman. Öyle ki millet kendine sevgili bile yapmıştı, mektuplaşmalar el ele tutuşmalar. Bense hep ara bulucu rolünde aslında en iyi arkadaşının sevgilisine aşık ama bunu söyleyemeyen o yüzden de anaç tavırlar sergileyen ilkokul mağduru kızdım.

Gel gör ki, bu facebooku ilk keşfettiğim zaman hem geçmişine bağlı bir insan olarak hemde bu gerzekler bir boku becerememişlerdir hepsi çirkin ve salaktı zaten diyerek koyuldum ilkokul arkadaşlarımı aramaya, hemen hemen hepsini de buldum.

Hay bulmaz olaydım ya, o kadar lanet ediyorum ki anlatamam. Erkeklerin hepsi yakışıklı, kızların hepsi mi güzel olur. Yüzüne bakmadığım sınıfın en şişman ve çirkin kızı bile zayıflamış taş gibi hatun olmuş birde yakışıklı bir kocası var ki off off , geçenlerde bilmem ne adalarında ki balayı fotoğraflarına bakıp bakıp durdum yemin ederim intihar sebebim olcak bunlar. Ya bi tanesi de mi kötü bir üniversite okusun,bir tanesi de mi kötü bir yerde işe başlasın ya da işsiz olsun, bir tanesi de mi Türkiye de olsun ama yok anacım, sanki hepsi ilkokuldan sonra anlaşmalı olarak tası tarağı toplayıp yurtdışına göç etmişler beni burada zombilerin içinde bırakmışlar. Türkiye olanlarda var yok değil tek tük ama onlarda milli sporcu falan olmuş, gerçi burada olmayıpta Amerika’da tenisçi,voleybolcu olanı da var. Bir de hepsi kanka, birlikte fotoğraflar koymalar, yok işte Paris te bilmem ne restorantında buluşmalar,yok efendim, Sibel’in teknesinde güneşlenmeler. Kendimi yabancı filmlerdeki annesi striptizci,babası ayyaş ve annesini öldüresiye döven, ceplerindeki bütün parayı içkiye veren, evin bütün işini üstlenip bir yandan da okumaya çalışan evin 9 yaşındaki kızı gibi hissediyorum, birazdan da devletin, ailemin bana bakamadığı için yolladığı çocuk esirgemeden gelen bir kadın ve bir adam gelir tam olur.Ulan hepiniz mi böyleydiniz diye bir sürü küfür ediyorum. Kıskanıyorum evet, içimden o kızların giydiği kıyafetleri parçalamak, o yüzlerine bakmadığım yakışıklı çocukların çüklerini koparmak geliyor.

Yapabiliyor muyum? Hayır. Niye? Çünkü Türkiye de değil hiç biri,bense İstanbul'da değilim zaten, elime bir geçirsem var ya suratlarına tiner döküp, yastıkla boğabilirim hepsini.

Ay lanet ettim ya onları bulduğuma anasını satayım böyle işin, birde bana bak, hala daha mezun olamadım evde oturuyorum bir arkadaşımda maskeli nasılsın diye arayıp sormuyor,insanlar msn den yazsın diye dua edicem neredeyse. Üstelik balayı kelimesinin anlamını unutucam, sevgilim bile yok.

Heey çocuk esirgemedeki kadınla adam beni alın nolur? Hı? Heeey buradayım!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Back to Home Back to Top Sevgilim Günlük,. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.